Eget Vakfı Burs Duyurusu

EGET (Eğitim, Geriatri, Ekolojik Tarlm, Turizm) Vakfı, eğitim görmekteyken maddi zorluk yaşayan üniversite öğrencilerine burslar yoluyla maddi destek sağlamak üzere kurulmuştur. İlk burslarını 2016-2017 yılında vermeye başlayan vakıf, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında da öğrencilere destek olmaya devam edecektir. Burs başvuruları 17 Eylül-30 Eylül 2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak kabul edilecektir. Başvurular tamamlandıktan sonra dijital burs değer|endirme sistemimiz (BUSED)
başvuruları değerlendirecek; belge inceleme ve mülakatlann ardından Eğitim ve Burs Komisyonu burs almaya hak kazanan adayları belirleyecektir. Burslar, yalnıza Iisans düzeyinde öğrenim gören T.C. vatandaşlarına açıktır. EGET Vakfı burslarına, www.eget.org.tr intemet sitesinde yer alan Burslar sayfasından ve akıllı telefonlara indirilebilecek mobil uygulama üzerinden
başvurulabilir.

Son Güncelleme Tarihi : 01.10.2021 14:00 Okunma Sayısı : 735