KAMPÜS ULAŞIM HİZMETLERİ

Öğrencilerimizin Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi içerisinde dolaşımlarını ve Sağlık Yerleşkesine ulaşımlarını sağlayan müstecirden alınan Ring Servisi Hizmeti 16.08.2019 tarihi itibariyle sona ermiştir.

Söz konusu ulaşım hizmetinin sürdürülebilmesini sağlamak amacıyla Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkilileriyle yapılan görüşmeler sonuçlandırılmış olup, söz konusu hizmet 09.09.2019 tarihinden itibaren Yeniköy - Kötekli - B Kapı (Yurt Kapı) - Merkez Yerleşke - Sağlık Yerleşkesi güzergahında 1.20 (Birlirayirmikuruş) TL karşılığında kent kart kullanılarak sağlanmaktadır.

Ayrıca Yerleşkemizdeki Mavi Çatı da kent kart satışı ve yükleme yapıldığı, Eğitim Fakültesi yanında bulunan yükleme noktasından da yükleme işlemi yapılmaktadır. Öğrencilerimize duyurulur.

Son Güncelleme Tarihi : 17.09.2019 12:50:47 Okunma Sayısı : 778