Yemek Burs Duyurusu

2547 Sayılı Kanunun 46. Maddesi ile Üniversitemiz Ücretsiz Yemek Yardımı Yönergesi doğrultusunda, Fakültemiz (İkinci Öğretim ve Enstitüler hariç) kayıtlı, başarılı ve maddi durumları iyi olmadığı tespit edilen öğrencilerimize 20 kişilik kontenjan dahilinde ücretsiz yemek yardımı yapılacaktır.
Ücretsiz yemek yardımından yararlanmak isteyen ve gerekli şartları taşıyan öğrencilerimizin, başarılı ve maddi durumlarının iyi olmadığını tespit etmek üzere duyuru yapılarak Ücretsiz Yemek Yardımından yararlanmak için Başvuru Formunu doldurmak için 20 Kasım 2023 tarihi mesai bitimine kadar Edebiyat Fakültesi Öğrenci İrtibat Bürosuna müracaat etmeleri gerekmektedir. Başvuru Formu için tıklayınız.

Not: Sanat Tarihi Bölümünü kazanıp Yabancı Diller Yüksekokulunda öğrenim gören hazırlık sınıfı öğrencilerinin de Edebiyat Fakültesi Öğrenci İrtibat Bürosuna müracaat etmeleri gerekmektedir.

14.11.2023 Okunma Sayısı : 126