ATATÜRK’E SAYGI GENÇLİK 23.YOL KOŞUSU

Üniversitemizce, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Atatürk’ün anısına her yıl geleneksel olarak düzenlenen “ATATÜRK’E SAYGI  GENÇLİK YOL KOŞUSU”nun yirmiüçüncüsü 10 Kasım 2015 Salı günü saat 11:00’da gerçekleştirilecek olup; söz konusu koşuya katılmak isteyen ögrencilerinizin Bölümümüze dilekçe vermelerini bildiririz.

ATATÜRK’E SAYGI GENÇLİK 23.YOL KOŞUSU İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

1.      Koşu ferdi olarak değerlendirilecektir.

2.      Her Üniversite 5 kız 5 erkek sporcu ile 1 idareci ve 1 antrenör görevlendirebilecektir.

3.      Sporcuların koşuda kullanacakları göğüs numaraları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından temin edilecektir.

4.      Başvurular;  02 Kasım - 09 Kasım 2015 tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Sıtkı Koçman Spor Tesislerine yapılması gerekmektedir. Sporcuların sağlık raporlarını başvuru esnasında ibraz etmeleri gerekmektedir. Sağlık raporu olmayan sporcular yarışmaya alınmayacaktır.

5.      10 Kasım Atatürk’e Saygı Gençlik 23. Yol Koşusuna il dışından katılacak Üniversitelerin sporcu ve antrenörlerinin konaklamaları (bir gece kahvaltı dahil) Üniversitemizce karşılanacaktır.

6.      Koşu; 10 Kasım 2015 Salı günü bayan-veteranlar saat 11:00’de, erkekler 11:15’de yapılacaktır.

7.      Koşunun mesafesi:     Erkekler için 8000m.

Bayanlar için 5000m.

8.      Koşunun güzergahı;

Erkekler için: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi M Kapı-Bölge Trafik-Uğur Mumcu Bulvarı-Sanayi Kavşağı(Petrol Ofisi)-Otogar Kavşağı-Atatürk Cad. Türkcell Binası Önü-Spor Tesisleri-Çilek Mobilya Önü-Recai Güreli Cad.-Anıt Alanı(Valilik Önü)

Bayanlar ve Veteranlar için: Uğur Mumcu Bulvarı(Yeni İş Merkezleri Oto Parkı)- Sanayi Kavşağı(Petrol Ofisi)-Otogar Kavşağı-Atatürk Cad.-Türkcell Binası Önü-Spor Tesisleri-Çilek Mobilya Önü-Recai Güreli Cad.-Anıt Alanı(Valilik Önü)

9.      Ayrıca katılım olduğu taktirde 40 yaş ve üzeri aynı mesafelerde masterler yarışı da yapılacaktır.

10.  Koşuda dereceye giren sporculara (kız ve erkeklere ayrı ayrı olmak üzere) ödül olarak;

Birincilere      : 476,00-TL(Brüt)

İkincilere       : 416,00-TL(Brüt)

Üçüncülere    : 360,00-TL(Brüt)

Dördüncü ve Onuncu sıralar arasında dereceye girenlere de Madalya ve Katılım Belgesi, Koşuyu tamamlayan tüm sporculara Katılım Belgesi verilecektir.

Ayrıntılı Bilgi İçin

Arslan ÜZER