Sanat Tarihi Bölümü Öğrencileri ile Kaunos Gezisi Düzenlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi  Bölümü öğrencilerimiz ile 03.05.2024 tarihinde  "SAT1003 Sanat Tarihinde Kazı ve Yüzey Araştırmaları" adlı Prof. Dr. Gökben Ayhan'ın dersi kapsamında dersin yürütücüsü, Bölümün hocalarından Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Demircan ve eski mezunlarımızdan kokartlı rehber Fırat Okutucu'nun eşliğinde  Kaunos Antik Kenti'ni Kazı ekip üyesi Vakkas Çapan'ın anlatımıyla ziyaret etmişlerdir. Toplam 44 kişilik bir ekip ile gerçekleştirilen teknik gezide derslerde öğrencilerimiz öğrendikleri  bilgileri pekiştirme fırsatı bulmuşlardır.

Son Güncelleme : 09.05.2024 15:08

Son Etkinlikler